vineri, 7 noiembrie 2008

Barack Obama un produs media?

Victoria lui Barack Obama era clara de ceva timp dar toti am stat si am urmarit ce se intampla pana in ultimul moment.
Am fost printre primii vizitatori ai Change.gov pentru a ne asigura ca presedintele-ales ramane un fan al platformelor de social media.

Tot ce este legat de noul presedinte al americii este atat de minunat incat nu poti sa nu te intrebi "si totusi care este realitatea?".

Tind sa cred ca Barack Obama este un produs media de foarte buna calitate, un exemplu de urmat atunci cand vrei sa faci o strategie de comunicare folosind atat media clasica cat si media online.
Trebuie luat in considerare si timpul in care acest produs a evoluat de la "nobody knows him" la stadiul de "president-elect", undeva in jur de 2 ani.

Daca el este totusi mai mult decat o imagine vom vedea in urmatorii ani insa concluzia care trebuie trasa este ca social media are o putere care era greu de imaginat acum cativa ani.
Sunt voci care spun ca o parte din victoria lui se datoreaza folosirii social media. Cred ca este o afirmatie un pic exagerata dar te face sa te gandesti la cum vor arata alegerile prezidentiale din US din 2012.


M-am mutat pe www.danielbuca.ro cu tot cu articole. Daca vrei sa comentezi o poti face acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu